Profoto D4 1200 Air ""ca. 2-3 hverdages leveringstid""

Profoto D4 1200 Air ""ca. 2-3 hverdages leveringstid""
67.315,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 900891

PROFOTO nye D4 Air generatorer er den perfekte kombination af digital præcision og alsidighed med analog styring og pålidelighed. Dette giver dig de enorme muligheder i computerteknologi og den logiske håndtering af et klassisk instrument. Højeste effekt stabilitet, konstant farvetemperatur garantere nøjagtige og reproducerbare resultater med digitale kameraer og bagstykker. D4 generatorer vokser med dine krav. Den er velegnet til alle former for fotografering, såsom stilleben, interiør, mennesker og produkt skud.

Fire asymmetriske udgange tillader brug af fire flashhoveder på én generator med individuel kontrol - det betyder mange arbejdsopgaver kan gøres ved hjælp af kun én D4 Air pack. PROFOTO D4 Har høj farve og f-stop stabilitet, selv ved asymmetriske power distribution. Den integrerede Air Modulet tilbyder en hurtig og pålidelig radio sync og giver mulighed for direkte kontrol over alle indstillinger via en Air fjernbetjening transceiver eller Profoto studie software ( Mac og PC ).

Det unikke ergonomiske design kombinerer den positive fornemmelse af mekaniske knapper og afbrydere med præcisionen af elektroniske teknologier. Denne kombination giver mulighed for præcis styring med 1/10 f-stop intervaller, alle med digitalt styret output, sikre, at flash og farvetemperatur er konsekvent hver gang.

Fire uafhængige asymmetriske udtag er som at arbejde medfire separate flashenheder. Over en 8 f / stop-interval, giver Profoto D4 Air fotografer mulighed for at justere lyset fra kontrolpanelet, uden behov for at trække stikket ud og re-plukker lampe hoveder. Alt dette kontrol samtidig er foreneligt med en omfattende vifte af PROFOTO hoveder og det enorme udvalg af PROFOTO tilbehør.

Hjælpefunktioner såsom sekvens, forsinkelse og Intervalometer gør vanskelige lyssætninger enkle. Med disse funktioner kan fotografen vælge antallet af blink, mængden af ??tid mellem hvert blink, samt en indledende forsinkelse, alt fra generatoren i en ligetil måde.

PROFOTO D4 Air leveres med en software-pakke til Mac og PC, der giver fuld kontrol via den valgfri Air USB transceiver. Hele lyssætningen kan styres fra et sted. styrke, modellering lys, samt de ekstra funktioner kan styres og gemmes med et klik på en mus. Individuelle lampe hoveder kan tændes / slukkes direkte fra computerskærmen. Kontrol har aldrig været enklere.

Leveres med:

- Sync kabel

- Strømkabel

- Profoto Studio Software

- Brugervejledning

Garanti