Om os+generel info om funktion - sammen hæng ml Kamera-blitz,flash-Lys,Billede

Skype Konto (Mulighed for videochat) - FFButikken

 

 Peder (Salg, Support & Ordrehåndtering) - 2618 0620 - ffbutikken@gmail.com

 Trine (Salg, Support & Ordrehåndtering) - 5354 4043 - flash.foto.v@gmail.com

 Nik (Salg, Support & Ordrehåndtering)

 Flemming E. (Reparation / Teknik & Lager) - 3141 2773

 Flemming Jensen (Salg & Indkøb) - 4043 7880 - flemming@flashogfotobutikken.dk

 Bogholder

 Revisor (Thomas - Price WaterHouse Coopers)

 

 

Flashogfotobutikken er et 100% dansk ejet firma og blev grundlagt i 2008. Gennem disse nu over 6 år har vi udvalgt og specialiseret os i de allerbedste primært kinesiske leverandører - men også amerikanske, svenske, scweiziske, italienske af alt i studietilbehør og efterhånden også kameratilbehør som tasker, stativer, speedlites og tilbehør dertil. Der har således fortløbende været en selektion af de bedste leverandører af den bedste kvalitet og de bedste funktioner mht studie udstyr og lamper ( flashlights, softboxes, foto paraplyer, foto stativer, studio baggrunde, video lys og udstyr mm, hvor senest Mærkerne Walimex såvel som Menik er stødt til, men nu også den professionelle afdeling med mærker som Profoto, Elinchrome, Manfrotto, Gitzo, Lastolite mm. Vi har derfor efterhånden dybe rødder i foto- og videobranchen, hvor vi leverer til den professionelle fotograf, udlejningsstudier, medievirksomheder, tv stationer såvel som den glade amatør, der vil lave portrætter eller produktfotos med en helt afgørende, væsentlig højere kvalitet end med diverse alm. lamper.

Husk at lyset har langt større betydning for et billedes endelige udformning og ikke mindst kvalitet end kameraet, da alle spejlreflekskameraer i dag er så gode, at hvis du ikke vil have det helt op i stor plakatstr, så kan du ikke se forskel på de dyre og de alm kameraers billedkvalitet - altså på alm dansk; det er kun i de helt store plakat str, at du vil kunne se forskel på et billede-foto fra et spejlrefleks kamera til ca 5000kr til et spejlreflekskamera til 20.000kr eller mere. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi i forretningen - lageret og evt også gerne afprøve noget af udstyret med dit eget kamera i vores lille studie eller få et par gode råd enten der, pr mail eller telefonisk - lige så vel som efter et evt køb - det er det vi er der for. For mange mindre professionelle - amatører er det en stor opdagelse, hvor let det er at arbejde med lyssætning og se hvordan man nærmest med det samme opnår meget store fremskridt i sin fotografering og hvordan man let kan lave mange studie - foto effekter i retning af minimering - eliminering af skygger - primært via store softbokse, aktivt arbejde med skygger ( først og fremmest ved at have kraftigt ledetal-watt på den ene flash-eller videolampe og så et lille blip fra den anden - evt. helt ned til 1/128 lysstyrke = maksimal lysspændvidde ) og derved skabelse af stemninger og andre effekter. Man skal bare kende et par enkelte kameraindstillinger ( dvs indstild kameraet på manuel - og så kan du regulere med - typisk ISO 100,    BLÆNDE - F-stop-værdi: feks ca 2,8 til feks bryllupsbilleder hvor parret er knivskarpt, men baggrunden sløret - og fra 8 -10 og opad hvor hele motivet fra forgrund til baggrund er skarp,  og lukketid-ofte ca 1/60 - 1/80sek - se evt i kameraets brugervejledning ) og så på kamera med radiotrigger eller kabel til en lampe og så kører det faktisk automatisk af sig selv - så syncroniserer lamperne og kameraet selv lyset til billedet - ja så let er det faktisk - at få en øjeblikkelig, kæmpe og særdeles synlig fremgang i sine billeders kvalitet, variation og fremtoning.

 

Med venlig hilsen

Personalet fra Flashogfotobutikken

Sorter stigende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter stigende

Tabel Liste

4 vare(r)