Specialtibud: Elinchrom SCANLITE Halogen Set 2 TO GO; Nedsat over 1000kr

Specialtibud: Elinchrom SCANLITE Halogen Set 2 TO GO; Nedsat over 1000kr
6.975,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varenummer: EL-20656

TO GO SÆT

SCANLITE Halogen Set

 

De SCANLITE Halogen Sets er et glimrende valg for billig digital fotografering, video og mange andre billeddiagnostiske krav.Dette sæt indeholder to SCANLITE Heads og to Halogenlamper 300 W og to 650 W, to 16 cm brede vinkel reflecrors (for direkte jævn belysning, eller indirekte med Elinchrom Paraplyer), 2 beskyttende glas kupler og den elegante Elinchrom hoved-sagen, der accepterer den tredje hoved, hvis dette er påkrævet.Den nye ZOOM funktionen for Halogenlampe giver muligheder for belysning fra vidvinkel til hotspot med mange Elinchrom Reflektorer.De omtrentlige stå sæt og bæretaske er angivet separat som ønsket af ejerne af flash-systemer, der ønsker at købe lampen hoveder. Hvis foden paraply sæt er påkrævet, er de prissat meget konkurrencedygtige.Note:SCANLITE AT GÅ sæt er konfigureret med 230V eller 120 V Halogenpærer, afhængig hvilket land de tilbydes.Billederne kan vise tilbehør eller reflekser, som skal bestilles separat, er de ikke en del af enheden. Set konfiguration kan ændre sig i andre lande. Se venligst den indstillede konfigurationen nedenfor.

 

SCANLITE Halogen 300 - 650 W

De Halogen Scanlites er et glimrende valg for billig digital fotografering, video og mange andre billeddiagnostiske krav.
Ofte udvalg af tilbehør til at tilpasse kvaliteten af kontinuerlig belysning er begrænset hvorimod med Scanlite Halogen, de fleste tilbehør er tilgængelige, og Zoom-funktionen giver mulighed for uendelige muligheder for din belysning! For at køle ned hele systemet, bliver ventilatorens hastighed elektronisk temperatur styret og meget tavse.
De omtrentlige stå sæt og bæretaske er angivet separat som ønsket af ejerne af flash-systemer, der ønsker at købe lampen hoveder. Hvis foden og paraply sæt er påkrævet, er de prissat meget konkurrencedygtige.


features

Zoom-funktion tillader flere muligheder for belysning.

Kan bruges enten med en 300 W eller en 650 W halogenlampe.Inkluderet Transparent glaskuppel for beskyttelse.

Intelligent støjsvag blæser: Den elektronisk styrede ventilator roterer langsommere eller hurtigere afhængigt af den interne temperatur Scanlite.

Lille, robust og let hus med stor ruberrised håndtag.

Ekstra paraply fitting til andre foreninger aksel størrelser.

Alle Elinchrom reflektorer, paraplyer og softbokse (undtagen Portalite softbokse) kan anvendes op til 300 W.

Alle Elinchrom metal reflektorer kan bruges op til 650 W (undtagen Snoot reflektor, reflektorer med net og systemer i optiske fibre).

   

  Elinchrom Carrying Case - Compacts

  Moderne look med ergonomisk bærehåndtag og låsesystem. Bærer og beskytter tre kompakte blinker Style RX 300, 600, 1200, BXRi 250/500 eller Elinchrom Flashheads.


  features

  Mål & vægt:
  63,5 x 46 x 20,5 cm, 4,75 kg

    

    

    

   Indhold i sæt

   SCANLITE Halogen 300 - 650 W2

   Halogen Lamp 300 W2

   Halogen Lamp 650 W2

   Glass Dome - Transparent2

   Umbrella Wide Reflector 90° 16 cm2

   Elinchrom Carrying Case - Compacts1