*Elinchrom SCANLITE Halogen 300 - 650 W ""ca. 1-2 hverdages leveringstid""

*Elinchrom SCANLITE Halogen 300 - 650 W ""ca. 1-2 hverdages leveringstid""
3.650,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varenummer: EL-20998

SCANLITE Halogen 300 - 650 W


De Halogen Scanlites er et glimrende valg for billig digital fotografering, video og mange andre billeddiagnostiske krav.

Ofte udvalg af tilbehør til at tilpasse kvaliteten af kontinuerlig belysning er begrænset hvorimod med Scanlite Halogen, de fleste tilbehør er tilgængelige, og Zoom-funktionen giver mulighed for uendelige muligheder for din belysning! For at køle ned hele systemet, bliver ventilatorens hastighed elektronisk temperatur styret og meget tavse.

De omtrentlige stå sæt og bæretaske er angivet separat som ønsket af ejerne af flash-systemer, der ønsker at købe lampen hoveder. Hvis foden og paraply sæt er påkrævet, er de prissat meget konkurrencedygtige.

features

Zoom-funktion tillader flere muligheder for belysning.Kan bruges enten med en 300 W eller en 650 W halogenlampe.Inkluderet Transparent glaskuppel for beskyttelse.

Intelligent støjsvag blæser: Den elektronisk styrede ventilator roterer langsommere eller hurtigere afhængigt af den interne temperatur Scanlite.

Lille, robust og let hus med stor ruberrised håndtag.

Ekstra paraply fitting til andre foreninger aksel størrelser.

Alle Elinchrom reflektorer, paraplyer og softbokse (undtagen Portalite softbokse) kan anvendes op til 300 W.

Alle Elinchrom metal reflektorer kan bruges op til 650 W (undtagen Snoot reflektor, reflektorer med net og systemer i optiske fibre).