Elinchrom Rotalux Softbox 175 cm ""ca. 1-2 hverdages leveringstid""

Elinchrom Rotalux Softbox 175 cm ""ca. 1-2 hverdages leveringstid""
3.395,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varenummer: EL-26186

Beskrivelse
Med sit octaformede design giver Rotalux Octa 175 et meget stort, blødt lysbillede. Perfekt ved portræt, gruppebilleder, produktbilleder m.m. hvor softboksen giver en rund refleksion på reflekterende overflader og spreder lyset jævnt over et meget stort område. Rotalux Octa er meget populært blandt fotografer eftersom lyskarakteren hurtigt og enkelt kan ændres efter behov. Fra blødt til hårdt belysning ved at det ydre og, en gang imellem, også det indre diffusionsstof fjernes. Hvis begge diffusionsstof fjernes plejer man ofte montere en difflektor i softboksen.
 
Elinchrom Rotalux 
Elinchroms Rotalux system er højst sandsynligt de mest kopierede softbokse i verden p.g.a. sin enkle og smarte konstruktion. Selvom det er let at kopiere design er det ikke let at kopiere kvalitet hvilket gør Elinchrom Rotalux til en klasse for sig.
 
Ekstremt jævnt lysbillede 
Præcis som alle Elinchroms lysværktøj er geometrien i Rotalux softboksene millimeter præcist tilpasset brændvidden og lysmønsteret i alle Elinchroms lampehoveder. Disse egenskaber sammen med diffusionsstoffet i dobbeltlag giver det exceptionelle og konstante lys som Elinchrom softbokse er berømt for. 
 
Rotalux Speedring 
Hjertet i Rotalux softbokse er den patenterede Rotalux holder som gør det muligt at rotere softboksen. Rotalux Speedring er konstrueret for at gøre montering og anvendelse meget enkel. Softboksen kan nemt og enkelt foldes sammen som en paraply og transporteres i medfølgende taske.
Nyt: Nu findes Rotalux Speedring tilpasset de fleste flashmærker på markedet hvilket gør at Elinchroms softbokse direkte kan monteres på andre flashmærker uden mellemadapter.
 
Ekstra tilbehør 
Som standard medfølger både indre og ydre diffusionsstof. Som tilvalg findes et sænket ydre diffusionsmateriale (EL-26320) som giver øget kontrol over lysmængden - perfekt når man f.eks vil modvirke at lyset fra softboksen rammer baggrunden eller man vil fremhæve detaljer i billedet.
Takket være den centralt placerede paraplyholder på Elinchrom kan Rotalux softbokse kombineres med deflektorer (EL-26310). De forskellige materialer i deflektorsættet kan skabe forskellige lystyper og kan også anvendes i kombination med diffussionstof eller, hvis et hårdere lys ønskes, i en softboks uden diffusionsstof.
 
 
Indgår
- Refleksionsstof 1 stk
- Ydre Diffusionsstof 1 stk
- Indre Diffusionsstof 1 stk
- Metalpinde 8 stk
- Speedring 1 stk
- Taske 1 stk
 
Specifikation:
Overflade ydre diffusionsstof (ottekantig - diameter): 175cm
Dybde: 50 cm
Vægt: 2,45 kg