Elinchrom Rotalux Softbox 35x90 cm

Elinchrom Rotalux Softbox 35x90 cm
1.635,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varenummer: EL-26180
Elinchrom Rotalux
Elinchroms Rotalux system er højst sandsynligt de mest kopierede softbokse i verden pga. sin enkle og smarte konstruktion. Selvom det er let at kopiere design er det ikke let at kopiere kvalitet hvilket gør Elinchrom Rotalux til en klasse for sig.
 
Ekstremt jævnt lysbillede
Præcis som alle Elinchroms lysværktøj er geometrien i Rotalux softboksene millimeter præcist tilpasset brændvidden og lysmønsteret i alle Elinchroms lampehoveder. Disse egenskaber sammen med diffusionsstoffet i dobbeltlag giver det exceptionelle og konstante lys som Elinchrom softbokse er berømt for. 
 
Rotalux Speedring
Hjertet i Rotalux softbokse er den patenterede Rotalux holder som gør det muligt at rotere softboksen. Rotalux Speedring er konstrueret for at gøre montering og anvendelse meget enkel. Softboksen kan nemt og enkelt foldes sammen som en paraply og transporteres i medfølgende taske.
Nyt: Nu findes Rotalux Speedring tilpasset de fleste flashmærker på markedet hvilket gør at Elinchroms softbokse direkte kan monteres på andre flashmærker uden mellemadapter.
 
Ekstra tilbehør
Som standard medfølger både indre og ydre diffusionsstof. Som tilvalg findes et sænket ydre diffusionsmateriale ( EL-26324 ) som giver øget kontrol over lysmængden - perfekt når man f.eks vil modvirke at lyset fra softboksen rammer baggrunden.
Hvis du har brug for en meget smal lyskilde kan et ydre diffusionsstof med maskering monteres ( El-26324 ). Den lysende overflade på softboksen bliver således bare 15 x 90 cm. - ideelt ved produktfotografering af glasflasker, vaser m.m.
Takket være den centralt placerede paraplyholder på Elinchrom kan Rotalux softbokse kombineres med deflektorer ( EL-26310 ).
 
Indgår:
- Refleksionsstof 1 stk.
- Ydre Diffusionsstof 1 stk.
- Indre Diffusionsstof 1 stk.
- Metalpinde 4 stk.
- Speedring 1 stk.
- Taske 1 stk.
 
Specifikation:
Dækning uden diffusor 71°/82° horisontal / vertikal
Dækning med diffusor 66°/69 horisontal / vertikal
Dybde: 25 cm.
Vægt: 0,97 kg.