Elinchrom Zoom Pro HD ""ca. 1-2 hverdages leveringstid""

Elinchrom Zoom Pro HD ""ca. 1-2 hverdages leveringstid""
7.325,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varenummer: EL-20192

Zoom Pro HD
Elinchrom produceret fokuserbare flashhoveder tilbage i 60'erne. Det var tid til at se igen på denne nyttige funktion, men ved hjælp af nutidens teknologi.

Dette hoved tilbyder en mikroprocessorstyret, støjsvag blæser kølesystem, en ny omfattede gennemsigtigt glas kuppel, ny bruger udskiftelig plug-in Flashtube og en zoom-funktion for pilotlys og Flashtube, for at opnå unikke resultater, når det bruges med reflekser eller en bred og jævn lysfordeling med Rotalux softboxes. Zoom-funktionen er tilgængelig fra begge sider af hovedet boliger. Disse hoveder er kompatible med alle power packs lavet af Elinchrom siden 1979.

ZOOM PRO HD er designet til at modstå ekstreme hyppigheden af ??brugen. Den kraftige og høj kvalitet plug-in Flashtube minimerer ændringen i lette egenskaber og output. ZOOM PRO HD er det bedste valg for katalog og 3D pladespiller billeddannelse. Den ultimative ydeevne til storforbrugere.

Features
Zoom Pro HD er designet til at modstå ekstreme brugshyppighed. Den kraftige og høj kvalitet plug-in Flashtube minimerer ændringen i lys charateristics og output. Zoom Pro HD er det bedste valg for katalog og 3D pladespiller billeddannelse. Den ultimative ydeevne til storforbrugere.
Små UV coatede Flashtube diametre for korte flash varighed og bedre emne kontrol.
Inkluderet transparent sikkerhed glaskuppel. Valgfri matteret glas kupler er tilgængelige.
Zoom Heads kan bruges med enten 110 V eller 230 V Elinchrom power packs. Den Halogen pilotlys og sikring skal være i overensstemmelse med den korrekte spænding og værdi.
Effektiv indre fad reflektor, med en 90 ° lysfordeling til maksimere softbox performance.
Zoom-funktion til Flashtube og pilotlys til individuel bredere eller mere fokuseret lysstråle, når det bruges med reflekser.
Reflektor-bajonet med bundstykket låsering, passer til alle Elinchrom reflektorer siden 1974. Så gør det enorme EL-Reflektor og Rotalux softbox rækkevidde.
Centreret paraply montering med ekstra paraply indehaveren på det tilt hoved.
Effektiv støjsvag ventilator køling. Ventilatoren spinder langsomt ved lave temperaturer og hurtige, når hovedet varmes op.
Oplyst tænd / sluk pilotlys switch med LED overophedning indikation. Når den røde advarselslampe lyser, halogen pilotlys lukker indtil hovedet køler ned. Blitzen funktionen er stadig aktiv.
Aluminium chassis med brandsikre boliger.
Ekstremt let, kun 2,3 kg, herunder de 5 m tunge flash-kabel.


MultivoltageCan anvendes med 110V eller 230V. Den korrekte konfiguration af modellermasse lamper og sikringer skal anvendes.

Plug-in flash TubeUser udskiftelige plug-in Flashtube.