Beta Shell BS 5.100 Lens Case Hard Shell

Beta Shell BS 5.100 Lens Case Hard Shell
520,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varenummer: W18478

Produkt features:

højeste beskyttelse til dit billede eller din video linseideel til rejser, selv under ekstreme forholdhård linse taske lavet af slagfast ABS polymervandtæt og stødsikkertbeskytter i ekstreme temperaturerskum-polstret med neoprenkan forsegles med et skruelåg og en O-ringlav vægtfremragende håndværk lavet i USAmax. linse diameter: ca. 95mmpasser objektiver med en længde på 72-112mm

 

Bedste beskyttelse til ekstreme situationerI Beta Shell, er din linse godt beskyttet i enhver situation. Det er velegnet til rejser, selv under ekstreme forhold, uanset om i ørkenen, eller Arktis. Den hårde skal linseetui er vandtæt og stødsikkert. I det, er din linse beskyttet pålideligt mod ekstreme temperaturer, fugt og snavs.
fremragende håndværk

Beta Shell er lavet af høj kvalitet og slag

fast ABS polymer. På indersiden er det foret med neopren og polstret med skum. På den måde din linse sidder sikkert i tilfældet, kan ikke flytte, og er beskyttet mod stød. Sagen kan åbnes og lukkes med en slip-bevis skruelåg. En O-ring sikrer tætning mod støv og vand. Trods sin robuste design er Beta Shell meget let. Det imponerer med sin høje kvalitet håndværk lavet i USA.

 

Max. Lens Mål (diameter / længde) ca. 95mm / 72-112mmMateriale ABS polymer